Friday, December 9, 2011

Rindu blogku!

Assalamualaikum Wbh. Lama sungguh tak masuk blog aku nih. Bagaimanalah caranya supaya aktif kembali. Wahai kawan2 sekalian bagilah motivasi kat aku, supaya ada semangat hendak menulis kembali. Salam semuanya.

22 comments:

  1. Assalamualaikum Cikgu Yang

    sambil membayar hutang...
    selitkan berblog

    Wassalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikum Salam ! kadang2 tak dapat bagi masa yang ada nih,cucu dah bertambah apa lagi....faham2 ajer le.

      Delete
  2. biasa tu Cikgu Yang. az pun sama. biasnya az ingatkan kawan2 blog then motivate utk mendansakan kekunci ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ayah Zain, Terima kasih ya... Saya nih tak sibuk pun tp kadang ghalid dengan kehidupan harian, maklumlah cucu dah bertambah. Masa untuk mereka... bertambah. Maaf ye!

      Delete
  3. attention
    kepada semua kawan2 yg mengenali mika...sila update link di blog yg baru ye...mika akan delete blog ni tak lama lagi...harap korang dapat update a.s.a.p...hope sgt2 dpt keep in touch ngn u all dlm blog yg baru...link blog tu :

    bumbumbee-tira.blogspot.com

    p/s - please, please, please update...xnak kehilangan u all semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam! Bila nak delete, kut nanti terputus hubungan pulak. Insyallah jumpa...

      Delete
  4. Replies
    1. Salam Dhamirah, tak busy lah, orang pencen mana da busy lagi.

      Delete
  5. salam
    akak pun kdg2 takde nak ngadap blog jugak ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Akak Kamsiah, saya pun elok dipanggil Akak Yang atau MakCik Yang, maklumlah dah jadi mak dara purba..heheheh!

      Delete
  6. salam ziarah, hari ni baru perasan komen cikgu Yang kat blog ummi semasa pegi London dulu, terima kasih singgah. Salam kenal jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kasihnya diterima! Lama tak buka blog nih, hari ni rasa macam mimpi pulak nak masuk nak jenguk kawan2...salam

      Delete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  8. Terima kasih, saya dah lama tak masuk
    blog ini kerana ada masaalah teknikal.

    ReplyDelete

  9. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete
  10. 1.Find the directory for downloads and double-click the downloaded file
    2.Click yes to enable the program to make system changes
    3.In order, to approve the license agreement, you must click on the I Agree
    4.Now press Download and then it will ask you to enter the username and password
    5.Enter your system's username and password and click Install Software.

    For more of your queries on 123.hp.com/setup you can just visit us or just contact our support team at the toll-free number +1-844-876-5110.

    ReplyDelete
  11. Do you want to activate your Roku? The first and the primary step involved in Roku activation is Roku Account Setup. You need a valid Roku.com/link account in order to setup your Roku. Visit Roku.com/link website to know how to create Roku account and Roku Activation. Ring @ +1-844-839-1180 toll-free number and get the best Roku customer support.

    ReplyDelete
  12. When it comes to streaming, I have explored a lot of devices. But I have never come across a product like Roku. It is fabulous and more dynamic in design. The shape resembles a Pen drive yet it could bring you loads of Entertainment. The features of the Roku player are pretty decent and especially the enhanced voice search is what impressed me the most. Visit Roku.com/link website to know more.

    ReplyDelete
  13. Now stream all your favourite channels on Roku. Set up your Roku to Tv through wifi network and create a Roku account. On following the screen prompts, you will receive the Roku activation code. Key this unique Roku link code to the Roku.com/link. After the successful activation, visit the Channel Store to pick your favorite channels. Happy streaming with Roku!

    Roku.com/link
    roku account
    www.roku.com/link
    roku.com/link create account
    roku.com/account
    roku com link
    roku activation code
    roku.com/link code
    roku.com/link setup
    roku pin code
    activation code for roku
    roku.com/link activation code
    my.roku.com/account

    ReplyDelete