Friday, December 9, 2011

Rindu blogku!

Assalamualaikum Wbh. Lama sungguh tak masuk blog aku nih. Bagaimanalah caranya supaya aktif kembali. Wahai kawan2 sekalian bagilah motivasi kat aku, supaya ada semangat hendak menulis kembali. Salam semuanya.

12 comments:

  1. Assalamualaikum Cikgu Yang

    sambil membayar hutang...
    selitkan berblog

    Wassalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikum Salam ! kadang2 tak dapat bagi masa yang ada nih,cucu dah bertambah apa lagi....faham2 ajer le.

      Delete
  2. biasa tu Cikgu Yang. az pun sama. biasnya az ingatkan kawan2 blog then motivate utk mendansakan kekunci ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ayah Zain, Terima kasih ya... Saya nih tak sibuk pun tp kadang ghalid dengan kehidupan harian, maklumlah cucu dah bertambah. Masa untuk mereka... bertambah. Maaf ye!

      Delete
  3. attention
    kepada semua kawan2 yg mengenali mika...sila update link di blog yg baru ye...mika akan delete blog ni tak lama lagi...harap korang dapat update a.s.a.p...hope sgt2 dpt keep in touch ngn u all dlm blog yg baru...link blog tu :

    bumbumbee-tira.blogspot.com

    p/s - please, please, please update...xnak kehilangan u all semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam! Bila nak delete, kut nanti terputus hubungan pulak. Insyallah jumpa...

      Delete
  4. Replies
    1. Salam Dhamirah, tak busy lah, orang pencen mana da busy lagi.

      Delete
  5. salam
    akak pun kdg2 takde nak ngadap blog jugak ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Akak Kamsiah, saya pun elok dipanggil Akak Yang atau MakCik Yang, maklumlah dah jadi mak dara purba..heheheh!

      Delete
  6. salam ziarah, hari ni baru perasan komen cikgu Yang kat blog ummi semasa pegi London dulu, terima kasih singgah. Salam kenal jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kasihnya diterima! Lama tak buka blog nih, hari ni rasa macam mimpi pulak nak masuk nak jenguk kawan2...salam

      Delete